Talonmies sai siivota päivittäin koulun vessat vandalisoinnin jäljiltä. Hänen ratkaisunsa on nerokas!


05.09.2016

Talonmies näyttää, että osaa antaa koulun oppilaille opetuksen, jopa paremmin kuin opettajat. Tämä tarina kertoo oppilaista, jotka eivät kunnioittaneet koulun omaisuutta. Ja siitä kuinka talonmies keksi hienon suunnitelman saada se loppumaan.

Eräs Washingtonilainen yksityiskoulu törmäsi ongelmaan, jota siellä ei aiemmin oltu koettu. Useat koulun 12- vuotiaista opiskelijoista olivat juuri alkaneet käyttää meikkiä ja laitettuaan vessassa huulipunaa, he painoivat huulensa peiliin, sotkien sen huulten kuvilla.

Koulun talonmies joutui joka ilta, useita tunteja, siivoamaan peileistä lukuisia huulipunan jälkiä, huomatakseen, että seuraavana päivänä oppilaat olivat sotkeneet ne uudelleen.

Asia vietiin koulun rehtorille, joka päätti pitää tytöille puhuttelun. Hän johdatti tytöt vessaan ja selitti miten heidän toimintansa aiheutti turhaa työtä talonmiehelle.

Tehdäkseen selväksi, kuinka isosta työstä oli kyse, hän pyysi talonmiestä näyttämään miten tämä joutui siivoamaan peilit päivästä toiseen. Rehtorin kehoituksesta talonmies otti siivousvälineensä esiin ja alkoi pestä peilejä näyttääkseen tytöille, miten se tapahtuu.

Talonmies otti ikkunalastan ja ikkunaliinan esille, kastoi ikkunaliinan vessanpyttyyn, pesi peilin sillä ja sitten kuivasi peilin lastalla tyttöjen katsellessa.

Siitä alkaen peilit ovat pysyneet kyseisessä koulussa puhtaina huulipunan jäljistä.« Takaisin