Metsäkartano, Rautavaara


LEIRIKOULUUN METSÄKARTANOLLE!

Haluatko tietää kuinka järjestät Legendaarisen leirikoulun? Tilaa ilmainen opas!

Vastaa leirikoulukutsuun ja hyppää matkaan! Meillä voidaan olla aktiivisia, tekemisen vaihtuessa seinäkiipeilystä melontaan ja lumikenkäilystä parkouriin. Kädentaidot ja tutkivampi ote ympäröivään luontoon tarjoaa hetken rauhoittumiselle ja hengähtämiselle. Kaikki tämä voidaan yhdistää ilmiöiden tutkimiseen, miten olisi jääkauden jälkiin tutustuminen tutkien, patikoiden, meloen ja vuolukivikoru valmistaen? Ota haaste vastaan ja suunnittele kanssamme juuri sinulle sopiva leirikoulu.

MAJOITUS
Erähotellit Justeeri ja Sirnikka, joissa 2 ja 3-4 hengen hotellitasoiset huoneet, wc, suihku ja radio huoneissa, 79 vuodepaikkaa.
Metsäpirtti (22 vuodepaikkaa), oma keittiö, tupa ja sauna
Metsäkämppä (26 vuodepaikkaa), oma keittiö, tupa ja ulkosauna
Marjamaan 5 lomahuoneistoa, joissa kaikissa oma tupakeittiö, takka, sauna ja makuuhuoneita + täysikorkea parvi. Lisäksi sviitti. Yhteensä 41 vuodepaikkaa.


RUOKAILUT
Täysihoito; aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala.
Ateriat tarjoillaan noutopöydästä, paikallista ja osin luomuruokaa, kaikki paikan päällä tehtyä, herkullista ja terveellistä, ruoka-aineallergiat huomioiden. Lihaa, kalaa, kasvista, salaatteja, leivät, jälkiruoka ja kahvit kuuluvat noutopöytään.

HINNAT 2019
38 - 50 €/ oppilas / vrk  HUOM. ma-pe hinnat 141 - 177 € / oppilas.
Hinnat sisältävät majoituksen omin liinavaattein, saunan, täysihoitoruokailut ja ohjaukset ohjelmiin. Hintaan lisätään vain ohjelmista koostuvat materiaalimaksut.

 

Metsäkartano, Rautavaara


Metsäkartano, Rautavaara
Metsäkartanontie 700
73900 Rautavaara

ohjelmapalvelut@metsakartano.com
myynti@metsakartano.com
040-8396354
Tanja Liimatainen

Palaute / Tarjous