Nyt suut makeaksi ja matkakassa kuntoon!


26.01.2018

Ansaitkaa Herra Herkkusen toffeilla rahaa yhteiseen kassaan!
Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988. Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta.

Me Pilkkosilla haluamme olla mukana tukemassa koulujen, luokkien, seurojen, ja yhdistysten toimintaa. Kattavalla palvelulla ja monipuolisilla tuotteilla tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. 

Uusi tuote varainhankintaan
Uusi varainhankintatuotteemme on Herra Herkkusen pehmeät toffeet. Ne tulevat pieneltä yhteistyökumppanitehtaaltamme Englannista. Tehdas on perustettu vuonna 1840, joten sillä on pitkä kokemus perinteisen englantilaisen toffeen valmistuksessa. Toffeet valmistetaan pienissä erissä, joka takaa niiden tuoreuden.
Taatusti herkullisia ja tuoreita
Herra Herkkusen suussa sulavista toffeista löytyy kaksi herkullista vaihtoehtoa: kermafudge ja fudgelajitelma. Kermafudge on ihanan pehmeä perinteinen toffee makeisiin herkkuhetkiin. Todelliselle nautiskelijalle sopii fudgelajitelma, jossa on neljää eri makua: suklaa, kerma, rommirusina ja kahvi.

Suunnitelkaa oma purkki ryhmälle!
Herra Herkkusen toffeita voi myydä kahdella tavalla. Ryhmä voi myydä toffeeta Herra Herkkusen kuvalla, jolloin sekä myyntiesitteessä että tuotteissa on Herra Herkkusen kuva. Vai haluaisiko ryhmä omalla kuvalla olevat myyntiesitteet ja purkit? Omalla kuvalla tai logolla personoitu purkki on ilo myydä ja ostajalle jää kiva muisto hyvän asian tukemisesta.
Mikä olisikaan siis parempi tapa kerätä rahaa kuin myydä suussa sulavia herkkuja?
Tutustu Herra Herkkusen toffeisiin osoitteessa www.pilkkoset.fi/herkut ja aloita makea varainhankinta!« Takaisin