Nuorisokeskus Anjala


Seikkailua ja elämyksiä!

Nuorisokeskus Anjalassa (Kouvola, Etelä-Suomi) luokan iloinen ja rento ryhmähenki voi löytyä seikkailulajien ja tiimitehtävien kautta tai Kymijoen laineilla meloessa. Luokkaretki- ja leirikouluohjelmat on suunniteltu metsä- ja jokiluonnon sekä historiallisen miljöön mahdollisuudet huomioiden.

Leirikouluissamme on huomioitu kasvatuksellisuus ja toiminnan tavoitteellisuus. Toiminta on suunniteltua, luotettavaa ja ohjaus korkeatasoista. Leirikoulun järjestäminen Anjalassa onnistuu ympäri vuoden ja on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki samasta paikasta. Leirikoulu tarjoaa opettajalle tilaisuuden nähdä oppilaat uudessa ympäristössä. Yhteiset kokemukset antavat mahdollisuuden tutustumiseen ja vuorovaikutussuhteen syventymiseen.

 

Lainauksia opettajien palautteista:

”Voi itse seurata hieman sivummalta tapahtumia ja oppilaiden käytöstä/tekemistä, huomaa uusia piirteitä oppilaissa ja voi peilata omaakin tekemistään”. ”Oppilastuntemus parani. Porukan ryhmädynamiikka kehittyi. Parempi "ME"-henki ja arvostusta toisiamme kohtaan”.

"Kiitos antoisasta leirikoulusta! Niin lapset kuin aikuisetkin viihtyivät erinomaisesti."

"Ryhmä on ajoittain haastava, mutta oli ihanaa nähdä, miten lapset innostuivat ohjelmista, joissa olivat aluksi hieman vastahankaan. Oppilaat ovat
lähentyneet toisiaan."

"Tutustuin jälleen oppilaiden eri vahvuuksiin kuin koulussa olisi mahdollista. Tästä saa paljon eväitä tulevaisuuteen."

”Vinkkejä opetukseen, ohjeistukseen, tehtäviä joita voi soveltaa omaan opetukseen.”

Huippujuttu taas kerran. Oppilaat yllättivät positiivisesti toisten huomioon ottamisella ja tsemppaamisella. Huomattiin uusia hyviä puolia luokkakavereissa.

Myös talvi on oivallista leirikouluaikaa! Leirikouluhinnat alk. 53 €/ hlö.

Leirikoulujen perusleirihinnat 2021-2022
2 päivän leirikoulu 53-59 €/hlö
3 päivän leirikoulu 93-105 €/hlö
4 päivän leirikoulu 132-151 €/hlö
5 päivän leirikoulu 150-176 €/hlö

Perusleirihinta sisältää majoituksen ja ruokailut. Ohjelmat hinnoitellaan erikseen,ohjelmatarjontaan voit tutustua nettisivuillamme.

Tutustu tarkemmin osoitteessa www.nuorisokeskusanjala.fi tai soita ja kysy lisää!

nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi tai puh. 020 611 6201

 

Nuorisokeskus Anjala


Nuorisokeskus Anjala
Ankkapurhantie 6A
46910 Anjala

nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi
020 611 6201

Palaute / Tarjous