Yhteistyöllä rahaa nuorille!


03.10.2016

KivaKaverin tavoitteena on tukea luokkien, urheilujoukkueiden, yhdistysten ja harrasteryhmien varainhankintaa monilla tavoilla, ei pelkästään tuotteiden myynnillä. Haluamme pitää lapset ja nuoret aktiivisina ja reippaina ja edistää yhdessä tekemisen kulttuuria.

KivaKaveri tekee yhteistyötä eri puolilla Suomea reippaiden ryhmien kanssa, jotka saavat mainosten jaosta omalla alueellaan 1 € per mainos. KivaKaveri lähettää kerralla n. 50 kpl mainoksia. Mainoksia ei jaeta kotitalouksiin, vaan uimahalleihin, kirjastoihin, kauppoihin, urheiluhalleihin jne. Erikseen hinnoiteltavia ovat pienet esitteet, joita voidaan jakaa suurissa tapahtumissa sadoille ihmisille. Vuoden aikana ansio voi olla ihan kiva!

?

Mutta mainosten jakelu on vain pientä taskurahaa, sillä yhteistyöryhmä saa jokaisesta oman alueen tilauksesta (kaupunki ja sen lähikunnat) 25 € per tilaus! Tilaus voi tulla luokalta, urheilujoukkueelta, päiväkodilta tai muilta tahoilta, jotka ovat nähneet yhteistyökumppanin laittaman mainoksen! Ja huom! Myös sosiaalista mainontaa kannattaa hyödyntää; KivaKaveri lähettää ilmaiseksi myös digimainoksia.

 

Jokaiseen kaupunkiin otetaan vain yksi yhteistyökumppani, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman reilua ja antoisaa ryhmälle. Yhteistyökumppanin tulee olla yleishyödyllinen yhdistys (kuten yleensä seurat ovat) ja sillä on oltava y-tunnus.

?

KivaKaveri informoi säännöllisesti ryhmää, n. kerran kuukaudessa, sen omalta alueelta tulleista tilauksista. Yhteistyökumppani maksaa seuran tilille säännölisin väliajoin palkkion mainosten jakelusta ja sopimusalueelta tulleista tilauksista. Koska kyse on TALKOOTYÖSTÄ, palkkio ei ole seuralle verotettavaa tuloa.

 

Jos jostain syystä ryhmä ei halua enää jatkaa yhteistyötä, niin se onnistuu kyllä ilmoituksella. Mutta toivomme toki, että yhteistyöstämme tulee pitkä ja antoisa. Helppoa ja liikunnallista yhteistyötä, jota kannattaa ainakin kokeilla vai mitä?:)

?

Otathan vielä yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyöstä!

?

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

?

Hanne, KivaKaveri« Takaisin