Ullmax


ULLMAX - Merinovillan erikoisosaaja

Ullmaxin liikeidea perustuu korkealaatuisten merinovillatuotteiden ja teknisten alusasujen myyntiin sellaisilla hinnoilla, että jokaisella on varaa ostaa tuotteita ja nauttia niiden tarjoamasta mukavuudesta.

Ullmax ei aseta vähimmäismyyntimääriä, jokainen päättää myynnistään itse. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti suoramyyntinä esittelylaukkujen tai kuvastojen avulla ja verkkokaupan kautta jossa asiakas valitsee, mitä Ullmax-jälleenmyyjää haluaa tukea.

Suoramyynti –Seura/joukkue/luokka kerää tilauksia ja lähettää ne yhteistilauksena Ullmaxille. Kaikki tilaukset voidaan tehdä sähköisesti. Muut (vanhemmat) lähettävät tilauksensa Ullmax-vastaavalle, joka tekee koko seuran/joukkueen tilaukset yhdellä klikkauksella. Ansio suoramyynnistä on 30 %. Kaikki maksut suoritetaan jälkikäteen. Tilaukset toimitetaan noin viikossa.

Verkkokauppa – Verkkokaupasta ostoksia tekevän tulee tukea jotain Ullmax-jälleen- myyjää. Valittu myyjä saa ostoksesta 10 % ansion. Verkkokauppa toimii tavallisen verkkokaupan tapaan, eli tuotteet lähetetään suoraan asiakkaalle.

Monet kumppaneistamme ovat hyödyntäneet Ullmax-tuotteita jo useita vuosia, jotkut taas tekevät varainhankinnassaan “täsmäiskuja” muutaman kuukauden jaksoissa. Koska jokainen meistä tarvitsee Ullmaxin monipuolisia tuotteita, niiden myynti on helppoa ja mukavaa. 

www.ullmax.fi

 

Ullmax


Ullmax
Ystadinkatu 3
10600 Tammisaari

joakim@ullmax.fi
info@ullmax.fi
0503575336
Joakim Lönnroth

Palaute / Tarjous