#


Pilkkoset Oy


VARAINHANKINTA

Helppoa varainhankintaa luokille, joukkueille ja ryhmille

 

Perheyritys Pilkkoset Oy on toiminut varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988. Myymällä Pilkkoset-sukkia, saunatekstiilejä ja muita tuotteita, kartutatte luokkaretkikassaa nopeasti ja riskittömästi. Jokaisesta myydystä tuotteesta kertyy luokalle tai ryhmälle 3-5€.

→ TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Pilkkoset tuotevalikoima on monipuolinen: perinteiset Pilkkoset-tuotteet ovat helposti myytäviä arjen käyttötuotteita: sukkia, alusvaatteita ja saunatekstiilejä, uutuutena voit nyt myydä myös kalaöljyä ja D-vitamiinia. 

Helposti myytävät ja laadukkaat tuotteet sekä hyvä tuotto takaavat sen, että luokkaretkikassa kertyy nopeasti. Koko Pilkkoset-tuotevalikoimaa voi myydä ennakkomyyntinä esitteen avulla, lisäksi osa tuotteista on tarjolla myös suoramyyntiin, voit siis valita haluamasi myyntitavan ja tuotteista löytyy jotain jokaiselle.

Pilkkoset myyntikampanjan voi aloittaa vaikka heti. Luokan tai tiimin vanhemmista valitaan yksi yhteyshenkilö, lisäksi jokainen saa omat tunnukset tiimisivuille, joiden kautta tuotteitten tilaaminen on helppoa. Tilaa retkirahoitus-infopaketti tai aloita kampanja osoitteessa www.pilkkoset.fi

Pilkkoset-kotisivuilta löytyy myös varainkeruu vinkkejä, tuottolaskuri ja paljon ajankohtaista tietoa erilaisten retkien järjestämisestä. Lisäksi voit lukea erilaisten ryhmien onnistumistarinoita.

 


Tutustu Pilkkoset-tuotteisiin:

sukat

Sukista Pilkkoset tunnetaan, eikä suotta. Pilkkosilla on jo lähes 30 vuoden kokemus sukkamyynnistä, joten voimme ylpeinä sanoa, että suomalaisten maku on tullut meille tutuksi. Valikoimastamme löydät sukat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

TUTUSTU SUKKIIN

“alusvaatteet”

Ihoa vasten tarvitaan alusasu, joka pitää olon kuivana, raikkaana ja lämpimänä. Tyylikäs muotoilu, klassinen värivalikoima sekä hyvä istuvuus takaavat sen, etteivät alusvaatteet jää käytön puutteessa kaappiin pölyttymään. Nämä asiat mielessä pitäen olemme suunnitelleet alusvaatevalikoimamme. Tutustu ja ihastu!

TUTUSTU ALUSVAATTEISIIN

“saunatekstiilit”

Mitäpä olisi saunahetki ilman tyylikkäitä saunatekstiileitämme? Reilunkokoiset pefletit ja laudeliinat suojaavat lauteita ja lauteilla istujaa. Uskomattoman pehmeät ja imukykyiset bambupyyhkeet jättävät perinteiset froteepyyhkeet varjoonsa.

TUTUSTU SAUNATEKSTIILEIHIN

“heijastimet”

Heijastin on elintärkeä kumppani hämärässä ja pimeässä. Heijastimemme ovat kotimaisia, turvallisuusmääräykset täyttäviä tuotteita. Ne kestävät hyvin kulutusta sekä erilaisia säätiloja.

TUTUSTU HEIJASTIMIIN

“patukat”

Suomessa valmistettuja pilkkosen verran terveellisempiä ja täyteläisempiä patukoita. Anna tumman suklaan täyteläisen maun vietellä sinut tai nappaa lisäenergiaa raakapatukasta.

TUTUSTU PATUKOIHIN

“Ravintolisat

Kalaöljy ja D-vitamiini ovat suomalaisten itsehoidon perusta – turvaa näiden tärkeiden ravintoaineiden saanti. Vida terveystuotesarjan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa pohjoisen olosuhteisiin.

TUTUSTU RAVINTOLISIIN

Tarjoukset

Ei voimassaolevia tarjouksia

Pilkkoset Oy

Joukontie 42 B
01400 Vantaa


asiakaspalvelu@pilkkoset.fi
010 3278500

Kotisivut
Facebook-sivut

Sijaintimme kartalla