Pilkkoset Oy


VARAINHANKINTA

Helppoa varainhankintaa luokille, joukkueille ja ryhmille

 

Pilkkoset Oy on auttanut tuhansia ryhmiä jo vuodesta 1988 yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Myymällä Pilkkoset-tuotteita, kartutatte luokkaretkikassaa nopeasti ja riskittömästi. Jokaisesta myydystä tuotteesta kertyy luokalle tai ryhmälle 4 €.

Olemme ainoa suomalainen varainhankintayritys, jolle on myönnetty Avainlippu -merkki. Merkki kertoo palvelumme suomalaisesta alkuperästä ja yhteiskunnallisista arvoista.

TILAA ILMAINEN TUTUSTUMISPAKETTI

Pilkkoset -tuotevalikoima on monipuolinen: Pilkkoset-tuotteet ovat helposti myytäviä laadukkaita tuotteita joka perheen arkeen: sukkia, alusvaatteita ja saunatuotteita sekä myös lisäravinteita. Uutuustuotteina meillä ovat Herra Herkkusen toffeet tuomaan makean lisän tuotevalikoimaan.

Koko Pilkkoset-tuotevalikoimaa voi myydä ennakkomyyntinä esitteen avulla, joten myynti on riskitöntä - ryhmä jää aina plussalle! Pilkkoset myyntikampanjan voi aloittaa vaikka heti. Luokan tai tiimin vanhemmista valitaan yksi yhteyshenkilö. Lisäksi jokainen saa omat tunnukset sähköiseen tilausjärjestelmäämme Tiimisivuille, joiden kautta tuotteiden tilaaminen on helppoa.

Tilaa tutustumispaketti tai aloita kampanja osoitteessa www.pilkkoset.fi

Lue nettisivuiltamme erilaisten ryhmien onnistumistarinoita - ja liittykää tekin ryhmänne kanssa Pilkkoset -tiimiin! Pilkkoset -kotisivuilta löytyy myös varainhankintavinkkejä, tuottolaskuri ja paljon ajankohtaista tietoa erilaisten retkien järjestämisestä.


Tutustu Pilkkoset-tuotteisiin:

sukat

Sukista Pilkkoset tunnetaan, eikä suotta. Pilkkosilla on jo lähes 30 vuoden kokemus sukkamyynnistä, joten voimme ylpeinä sanoa, että suomalaisten maku on tullut meille tutuksi. Valikoimastamme löydät sukat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

TUTUSTU SUKKIIN

“alusvaatteet”

Ihoa vasten tarvitaan alusasu, joka pitää olon kuivana, raikkaana ja lämpimänä. Tyylikäs muotoilu, klassinen värivalikoima sekä hyvä istuvuus takaavat sen, etteivät alusvaatteet jää käytön puutteessa kaappiin pölyttymään. Nämä asiat mielessä pitäen olemme suunnitelleet alusvaatevalikoimamme. Tutustu ja ihastu!

TUTUSTU ALUSVAATTEISIIN

“saunatekstiilit”

Mitäpä olisi saunahetki ilman tyylikkäitä saunatekstiileitämme? Reilunkokoiset pefletit ja laudeliinat suojaavat lauteita ja lauteilla istujaa. Uskomattoman pehmeät ja imukykyiset bambupyyhkeet jättävät perinteiset froteepyyhkeet varjoonsa. Sisusta saunasi moderneilla Kolo Sauna -tuotteilla. 

TUTUSTU SAUNATEKSTIILEIHIN

“Ravintolisat

Omega 3 - ja D-vitamiini ovat suomalaisten itsehoidon perusta – turvaa näiden tärkeiden ravintoaineiden saanti! Vida terveystuotesarjan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa pohjoisen olosuhteisiin.

TUTUSTU RAVINTOLISIIN

 

Pilkkoset Oy


Pilkkoset Oy
Joukontie 42 B
01400 Vantaa

asiakaspalvelu@pilkkoset.fi
010 3278500

Palaute / Tarjous