Kansallistukku


Suomen suurin paperinvälittäjä kouluille ja urheiluseuroille, välitämme kotimaassa valmistettuja, laadukkaita tuotteita, kuten Soft, Embo, Lambit ja Serla tuotteet, joiden tunnettuvuus takaa varainhankinnan onnistumisen!

Kansallistukun asiantuntija Ari Heikkilä auttaa teitä varainhankintakampanjanne kanssa. Kansallistukku pyrkii siihen, että varainhankintakampanjanne on mahdollisimman helppo, mutkaton ja tehokas.

Haitte sitten pientä avitusta leirikouluun tai suurempaa summaa järjestön toimikauden toteuttamiseksi, Kansallistukku toteuttaa kampanjan yhteistyössä kanssanne helposti.

Vain yksi puhelinsoitto ja konsultoimme teitä varainhankintatarpeistanne ja saatte toteutettua kampanjan juuri sen näköisenä ja kokoisena kuin haluatte. Autamme teitä tuottolaskelmissa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

Varainhankinta on hauskaa, ja nuoret saavat kampanjan aikana paljon kokemusta myynnistä, suunnittelusta, yhdessä tekemisestä ja projektitöistä. Älkää missatko tätä tilaisuutta tehdä varainhankintaa alan asiantuntijan kanssa!

25 vuoden kokemuksella,

Ari Heikkilä, 0400-522616, ari@kansallistukku.fi

Kansallistukku

http://www.kansallistukku.fi/

Kansallistukku


Kansallistukku
Auringonsuomustie 41
20100 Turku

ari@kansallistukku.fi
ari.heikkila@ppb.inet.fi
0400522616
ari heikkilä

Palaute / Tarjous